Kontakt os

HVORDAN DU KAN KONTAKTE OS

Veteranfonden drives af frivillige, der arbejder med projektet ved siden af deres job/uddannelse, men vi svarer så hurtigt vi kan.

Meld dig som Frivillig

frivillig@engagefestival.dk

Ønsker om samarbejde

co@veteranfonden.dk

Engage music festival

Like os på Facebook her

Engage - Refshaleøen 27 maj 2017

Tilmeld dig eventet på Facebook her

Køb billet her

Gratis for veteraner – betal kun gebyr. Vi anbefaler derfor at købe billet hjemmefra, for at undgå kø på dagen
Børn under 12 kommer gratis ind, ifølge med en voksen

Teamet bag

De frivillige der hjælper med at gøre ENGAGE til en stor succes er alle ildsjæle der brænder for at gøre en forskel

Jeppe Michael Jensen

Initiativtager til Veteranfonden

Håbet er at vi med Veteranfonden/ENGAGE kan inddrage hele Danmark i hvad det vil sige, at være veteran og gennem oplysning og involvering skabe bedre vilkår for alle veteraner.

Adam Sonnich Meinertz

Jeg er tidl. befalingsmand og veteran. Jeg arbejder til dagligt med soldater- og veteranforeninger. Jeg mener ENGAGE kan være med til at skabe opmærksomhed på de gode kvaliteter og kompetencer, man får af at være udsendt.

Christian Overholt

Jeg er studerende og veteran. Med ENGAGE håber jeg at vi kan vise at veteraner hjælper  hinanden, også når missionen er slut. Det er et fantastisk initiativ og jeg elsker at vi kan holde en fest og på den måde hjælpe andre.

Tim Thomsen

Jeg er uddannet Katastrofe- og Risikomanager og veteran. Min motivation for at arbejde med Veteranfonden/ENGAGE er, at jeg selv har haft kammerater, der har haft svært ved at komme hjem og har set, at der er et behov for at hjælpe dem.

Rasmus Engel

Jeg er reserveofficer og blev interesseret i ENGAGE, da jeg har en del venner der er blevet udsendt, som har haft svært ved at komme hjem igen til den almindelige hverdag.

Bjørn Højland

Til dagligt studerer jeg katastrofe og risikomanagement, og finder en stor glæde i at bidrage til arbejdet med ENGAGE festival

Jonas Kaas Thomsen

Jeg studere markedsføringsøkonomi på CPH Business Lyngby og er veteran. Jeg føler, at der mangler et mere nuanceret billede af hvad en veteran er i dag – det håber jeg ENGAGE kan ændre på.

Lisbeth Rhodes

Jeg er uddannet fra CBS og har været i forsvarsafdelingen på den danske ambassade i USA, hvor jeg blev inspireret af den anerkendelse og respekt veteraner får. Det håber jeg at kunne tage med til Danmark og ENGAGE er en god start.

Mikkel Hansen

Jeg er uddannet ambulanceredder og kender flere veteraner. Det er et område der kunne bruge mere opmærksomhed, så formålet med Veteranfonden og ENGAGE rammer spot on, og jeg vil gerne være med til at give alle en god oplevelse.

Rolf Paulsen

Som veteran tiltalte ideen om ENGAGE mig øjeblikkeligt. Jeg har, som mange andre veteraner, haft de udfordringer udsendelser kan medføre inde på livet. ENGAGE er en god mulighed for at skabe kontakt og fællesskab.